Bedrijfsspionage kan nu met iPod

Het blijft grappig. Om aan te tonen dat bepaalde programma’s of devices potentiele beveiligingslekken zijn gaan dit soort bedrijven het eerst voor doen en uitleggen. Dat is natuurlijk een manier om aan het werk te blijven. Een beetje het zelfde concept als het TV programma “de inbreker’ al is me daarbij nog niet helemaal duidelijk wie daar nu iets mee opschiet (behalve het inbrekersgilde) 🙂

Consultants van beveiligingsbureau Sharp Ideas hebben een programma ontwikkeld om heel snel bedrijfsdocumenten te kopiëren naar een iPod.


[Via hcc!magazine nieuws]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822