Nederland hekkensluiter Firefox-gebruik

Nederlandse internetters blijven achter bij het gemiddelde Firefox-gebruik in Europa. Dat blijkt uit onderzoek van XiTi. In Europa heeft Firefox een marktaandeel van 20 procent. In Nederland maakt echter maar 10,7 procent van de internetters gebruik van Firefox.


[Via NU.nl Internet]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3821

3 reacties

 1. Ben,
  As you would figure I am not a Firefox user 🙂
  I do think however there is a Dutch version. If Bert Boerland swings by he may be able to confirm it …

 2. /me swinging by
  ja natuurlijk is er een nederladstalige firefox 🙂 als je met ie naar http://www.mozilla.com/firefox/ surft en ie zo geconfigureert is dat deze de nl als prefered language set heeft, zou je zelfs automatisch deze kunnen downloaden (is gelijk de laatste keer dat je een 6 jaar oud lekkend schroot dat niet voldoet aan enige webstandaard hoeft te gebruiken 🙂 )
  anders d/l op
  http://www.mozilla.com/firefox/all.html
  waard om te bezoeken aangaande nederlandstalige ff sites:
  http://www.mozbrowser.nl/
  http://www.spreadfirefox.nl/
  overigens heb je leugenaars, verdomde leugenaars en statistieken makers, dus over het % valt te twisten. in corporate land is ie 95+% dominant, ik denk op de nederlandstalige thuismarkt dat ff rond de 20% heeft. als ik naar mijn eigen blog kijk (toegegeven, niet als focus gebied msft of nederland:-) dan komt ff en gecko alikes op de 45%, meer dan ie!

Reacties zijn gesloten.