Google Pack aangekondigd

Aan de ene kant een goede actie natuurlijk van Google, je maakt het voor gebruikers gemakkelijk en laagdrempelig om hun PC te beveiligen en biedt hen “coole programma’s”. De vraag is natuurlijk wel welke specifieke aanpassingen Google gaat maken voor deze over het algemeen toch al (kostenloos) beschikbare software …

Google zal een ‘Google Pack’ gaan aanbieden. Dit is een bundel software die gratis ter download zal worden aangeboden. Volgens bronnen bevat het Google Pack aangepaste versies van Firefox, Adobe Acrobat Reader, Symantec Anti-Virus, AdAware, Trillian, RealPlayer en Google Desktop Search, Picasa, Google Earth en Google Talk. Met dit pack hoopt Google vooral de beginnende internetter een goed alternatief voor Microsoft-programma’s te kunnen geven. Wanneer het Google Pack precies ter download beschikbaar komt is nog niet bekend.

[Via Personal Computer Magazine RSS]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823