Lezers van weblogs weten niet wat RSS is

Tweederde van de lezers van weblogs hebben geen flauw idee wat RSS is, zo blijkt uit een onderzoek van Nielsen/NetRatings. Ze hebben er nog nooit van gehoord of hebben geen benul waar de technologie voor is bedoeld.

[Via Personal Computer Magazine RSS]

Tsja … dat is nog al een groot aantal die nog niet alle ins en outs begrijpt. Misschien een tip voor de mensen die nog niet veel van RSS begrijpen : Probeer dit eens

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823