‘Screensaver effectiever dan e-mail’

Bedrijven die werknemers op de hoogte willen houden, gebruiken hier veelal e-mail of intranet voor. Werknemers prefereren echter een speciale screensaver.

[Via Webwereld]


Kan iemand dit uitleggen ? Een screensaver wordt actief als je als gebruiker NIET actief bent, zeg na zo’n 10 minuten. Bij mij is dat als ik niet op mijn plek ben, en dan nog heb ik bijna altijd mijn PC bij me en is ie actief. Kortom ik zie mijn screensaver nooit. Volgens mij ben ik ook niet de uitzondering op de regel. Screensaver als "informatiezuil" ? een achterhaald concept als je het mij vraagt.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817