Breedband via radio, xMax als alternatief voor WiFi-hotspot

xG Technology, LCC heeft een methode bedacht om breedbandinternet te leveren via radiofrequenties. Dit wordt gedaan door een onhoorbaar signaal mee te geven aan de bestaande frequenties. In experimenten met antennes die 0.0005Watt konden uitzenden, werd een bereik gehaald dat van meer dan anderhalve kilometer. ….

[Via Tweakers.net Mixed RSS Feed]


Gaaf te zien dat er steeds weer nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van communicatie; zeker als ze op inventieve wijze gebruik maken van bestaand technologieen.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822