Softwarelek gevonden in IP-telefoons Cisco

Steve Beaty, medewerker van de afdeling Mathematical and Computer Sciences aan het Metropolitan State College in het Amerikaanse Denver, heeft een softwarefout ontdekt waardoor IP-telefoons ten prooi kunnen vallen aan Denial of Service-aanvallen.

[Via Computable RSS]

Doordat het aantal implementaties van VOIP / IP Telephony omgeving sterk groeit is security een steeds belangrijker aandachtspunt.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822