Online films en series bekijken bij RTL Video

RTL Nederland is maandag van start gegaan met RTL Video. Met deze nieuwe video on demand-dienst kunt u op elk moment van de dag films en series streamen op uw computer. U betaalt 1,30 per titel of aflevering van een serie.

… Vanaf nu kunt u kijken naar films als Evita (met Madonna en Antonio Banderas), The Wedding Planner (met Jennifer Lopez en Matthew McConaughey) en Hurlyburly (met Sean Penn, Kevin Spacey en Meg Ryan). Op korte termijn wordt het aanbod uitgebreid met titels als Karakter (Oscar voor beste buitenlandse film) en De Lift (klassieker van Dick Maas). De series die RTL Video in eerste instantie aanbiedt zijn twee seizoenen Flodder en de Vlaamse series Matroesjkas en Aspe. Nadat u hebt geklikt op een titel, kunt u bij films de eerste vijf minuten gratis bekijken. Wilt u de film helemaal bekijken, dan betaalt u 1,30 via de telefoon (0909 nummer). U hebt dan vier uur toegang tot de opgevraagde titel. Voor elke serie is een preview beschikbaar. Wilt u een aflevering bekijken, dan betaalt u direct.

Uw computer moet voldoen aan de volgende eisen: – Windows XP, Windows 98 SE (Second Edition), Windows ME (Millennium Edition), Windows 2000 of Windows 2003. – Windows Media Player 9 – Internet Explorer 6.0 Mac-gebruikers kunnen geen gebruik maken van de video on demand service van RTL.
[Via Computer Idee RSS]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3813