Netscape 8 ‘breekt’ Internet Explorer

Microsoft waarschuwt gebruikers van Netscape 8 dat de browser de xml-rendermogelijkheden van Internet Explorer tegenhoudt. Microsoft raadt gebruikers aan om Netscape 8 weer te verwijderen.

[Via Personal Computer Magazine RSS]

Zie de discussie overal opkomen. Op zich geen goede zaak. In mijn optiek is de benadering van Microsoft (welke via een IE weblog is gegeven en niet formeel via Microsoft) wel goed. Netscape is onlang gereleased en blijkbaar door Netscape niet getest is een configuratie met Internet Explorer. Zowiezo moet je je afvragen of 2 webbrowsers gewenst is, een keuze maken en de randvoorwaarden voor implementatie en standaardisatie doorvoeren zou beter zijn in mojn optiek.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3821