Dagelijks 172.000 zombie-pc’s erbij

Het aantal zombie-pc’s groeide de eerste drie weken van mei dagelijks met 172.000 stuks. Dat was een stijging van bijna 10 procent vergeleken bij de situatie eind maart, begin april. Dat heeft CipherTrust berekend uit metingen bij klanten van zijn beveiligingsproduct voor e-mail. De cijfers zijn gebaseerd op gegevens van ruim 1500 klanten met meer dan 10 miljoen mailboxen.

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822