Nieuwe lekken in Firefox

In Mozilla-software en de Firefox-browser zijn opnieuw lekken aangetroffen. In totaal negen kwetsbaarheden zijn op de Mozilla-website gepubliceerd. De lekken maken het voor kwaadwillenden mogelijk om bijvoorbeeld informatie zoals wachtwoorden binnen te halen of programma’s op te starten.

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Dus Firefox is veiliger dan Internet Explorer ? Naar mate het aantal gebruikers gaat toenemen, zullen ook de exploits (‘uitbuiten’ van lekken) toenemen. Ben benieuwd hoe dit zich verder zal ontwikkelen.

Michael heeft ook nog een leuke blog over het marktaandeel van Firefox.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822