‘Mobiele telefoonaanbieder krijgt het zwaar’

Bedrijven investeren de komende paar jaar flink in het mobiel ontsluiten van bedrijfsapplicaties, constateert Gartner. De telecomaanbieders zien de buit echter aan zich voorbijgaan. “Aanbieders van mobiele telefonie vallen uiteindelijk terug op het leveren van simpele ‘bits’en ‘bitpipes'” , stelt Gartner-prominent Nick Jones. “Ik zie dat operators nu proberen allerlei onnatuurlijke dingen te doen.” Maar het zijn de systeemintegratoren en de gespecialiseerde aanbieders van ‘content’ die de interessante marges op de nieuwe dienstverlening opstrijken. (Thijs Doorenbosch)

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822