Heliview: Mobiele datadiensten geen succes

De zakelijke markt is nog erg huiverig voor het gebruik van mobiele netwerktoegang, signaleert marktvorser Heliview. 39 Procent van de bedrijven met meer dan vijf werknemers ziet helemaal niets in het investeren in de draadloze netwerktechnologie als de toegevoegde waarde niet verder reikt dan het nu gebodene. In totaal heeft nu 14 procent van de bedrijven met meer dan vijf werknemers een WLan. Een jaar geleden bedroeg dit percentage nog 7. Als reden voor het investeren in de technologie noemen bedrijven het bieden van flexibiliteit en extra gemak.

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823