Dangaard sluit partnerovereenkomst met HP

Dangaard sluit partnerovereenkomst met HP
Telecomdistributeur Dangaard is door een overeenkomst met HP zowel Logistics Services Partner als Channel Development Partner.

Het partnership tussen HP en Dangaard houdt onder andere in dat Dangaard HP gaat assisteren in de netwerkcertificatie voor de HP productlijn met geïntegreerde functionaliteit voor GSM/GPRS, EDGE of UMTS. Middels dit partnership is het tevens voor resellers in Nederland mogelijk om HP-devices af te nemen die op ROM_niveau zijn aangepast.

Dave Stolk, managing director Dangaard Telecom: “We kijken uit naar een voorspoedig partnership welke voor beide partijen nieuwe deuren zal openen en de markt kennis zal laten maken met nog meer mogelijkheden op het Windows Mobile platform.”

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817