Brinkhorst: Nummerportabiliteit niet heilig

Consumenten en bedrijven moeten er niet op rekenen dat zij altijd bij wisseling van telecomaanbieder hun nummer mee kunnen nemen (zogeheten nummerportabiliteit). Minister Laurens-Jan Brinkhorst van Economische Zaken stelt dat in antwoord op kamervragen. Aanleiding voor de vragen waren klachten dat het systeem van nummerportabiliteit niet werkt tijdens een lopend contract.

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Wat een zwak standpunt ! Ik mag hopen dat de opta hier toch wel iets anders over denkt. Op deze manier wordt concurrentie op telecomvlak gewoonweg tegengewerkt.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823