VoIP levert Amerikaanse overheid 4,5 miljard op

De Amerikaanse overheid kan 4,5 miljard dollar op haar jaarlijkse telefoonkosten besparen door over te stappen op Voice over IP (VoIP). Dat heeft de Alexis de Tocqueville Institution berekend na onderzoek onder 300 overheidsinstellingen op staats-, federaal en lokaal niveau.

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

En dit kijkt dan alleen nog maar puur van uit de kostenkant waarschijnlijk. VOIP, oftewel de combinatie / integratie van data / voice / video / IM biedt ook nog eens een keur aan innocvatiemogelijkheden.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822