Intelligent horloge van Swatch

Met de cadeautjesperiode in de aantocht brengt Swatch in samenwerking met Microsoft de 'Smart Watch' op de markt. Dit hypermoderne horloge is onderdeel van de Paparazzi-lijn en ontvangt informatie via radiogolven.

[Via Personal Computer Magazine RSS]

Dit is wel precies wat ik van een horloge verwacht: intelligentie. Wel leuke ontwikkeling trouwens, een horloge vind ik echter qua formfator toch iets te klein.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823