Team McLaren Mercedes in de hoogste versnelling met SAP (SAP)

mySAP All-in-One oplossing optimaliseert racemotoren van tekenbord tot circuit

‘s-Hertogenbosch, 4 oktober 2004 – Team McLaren Mercedes zet een mySAP All-in-One oplossing van SAP businesspartner itelligence in om de engineering- en productieactiviteiten van Mercedes-Ilmor te optimaliseren. Mercedes-Ilmor is de Formule 1-motordivisie van Mercedes Benz. De oplossing, it.automotive, integreert alle data over ontwerp, ontwikkeling en productie van de motoren in één bedrijfsbreed systeem. De verschillende projectgroepen (management-, engineering- en track-sideteams) beschikken hiermee altijd over betrouwbare, realtime informatie over de levenscyclus en prestaties van de meer dan vijfduizend motoronderdelen. Dit verbetert de onderlinge samenwerking, optimaliseert de prestaties van de motoren en versnelt innovatieve ontwikkelingen. …

[Via Persberichten.com RSS]

Sorry, hoor, maar is dit goede reclame. Statistisch gezien heeft McLaren dit en vorig zijn zoen volgens mij bijna de meeste geplofte motoren. DIt kan natuurlijk ook met opzet zo zijn ontworpen, dan is het heel goed natuurlijk.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817