Gemeente Parijs mogelijk ook over op Linux

Na de Duitse stad München wil ook Parijs overstappen op Linux-software. De verwachting is dat daarmee een trend is gezet.
[Via Huize Zeezicht Nieuws]

De beslissing is blijkbaar nog niet genomen volgens het artikel. Ook vind ik het wat voorbarig om dit een trend te noemen; er zijn minstens eens zoveel organisaties die op Linux zitten en weer terugmigreren (mooi woord) naar het Windows platform. Ook dat is een trend …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823