Startpagina introduceert Startcamera.nl

’Eenvoudigweg de beste fotosite van Nederland’

Gratis en onbeperkt digitale fotoalbums aanleggen Kwaliteitsfoto’s laten afdrukken voor 24 cent

Amsterdam, 3 augustus 2004 — Startpagina introduceert met Startcamera.nl eenvoudigweg de beste fotosite van Nederland. Iedereen kan er gratis en onbeperkt een digitale fotocollectie aanleggen en veilig voor de toekomst bewaren. Persoonlijke foto’s vertoont Startcamera.nl alleen aan genodigde vrienden en familie, of op aanvraag aan de hele wereld. Een druk op de knop, en binnen vier dagen vallen de allermooiste afdrukken van geselecteerde foto’s gewoon thuis op de deurmat. En dat tegen het altijd even lage tarief van 24 cent – al voor één enkele afdruk.

Niemand kent de Nederlandse internetgebruiker beter dan Startpagina. Startcamera.nl is dan ook ontwikkeld met het gemak en de behoeften van de gebruiker voor ogen. Daarnaast werkt Startcamera.nl samen met ExtraFilm, dé Europese specialist op het gebied van digitale fotografie.

Startpagina verwacht dat internetgebruikers massaal zullen kiezen voor Startcamera.nl wanneer ze vertrouwd raken met de unieke mogelijkheid om gratis, onbeperkt fotoalbums aan te leggen, discreet te vertonen en veilig te bewaren. Daarnaast zullen ze willen profiteren van het gemak om met een muisklik foto’s te laten afdrukken en thuisbezorgen, tegen altijd één eerlijke stuksprijs van 24 cent. De ongeëvenaarde kwaliteit van de fotoafdrukken van Startcamera.nl is een verrassing op de koop toe. Betaling geschiedt per risicoloze acceptgiro.

De kunst van digitaal afdrukken
Bij ExtraFilm zorgen vaklieden voor een natuurgetrouw afdrukresultaat met behulp van ’s werelds beste digitale afdruksystemen. Dat betekent dat digitale foto’s van Startcamera.nl altijd in de juiste hoogte-breedteverhouding (3:4) worden afgedrukt, zonder het beeld aan te snijden. En dat er hoogwaardig, echt fotopapier wordt gebruikt. Daarnaast optimaliseren vakmensen de kleurenfilter- en contrastinstellingen, voor een realistische kleurenweergave en met oog voor detail.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823