Munchen schuift migratie naar Linux op lange baan

Dit is een onverwachte stap. Onverwacht om dat men deed voorkomen alsof het een wel overwogen beslissing was; men heeft er althans lang genoeg over gedaan. Het zal waarschijnlijk hier mee te maken hebben.

De Duitse stad Munchen, die vorig jaar nog aankondigde over te zullen stappen op het GNU/Linux-besturingssysteem, heeft het zogenoemde LiMux project voorlopig in de ijskast gezet. Dat meldt ICT nieuwsdienst Heise Online.
[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823