GRATIS upgrade van je Hotmail-service

Zat vandaag in de post …

MSN® Calendar is nu voor alle gebruikers van MSN Hotmail® gratis.
Met MSN Calendar stel je orde op zaken en is het maken van afspraken heel eenvoudig. Deel je agenda met vrienden en familie. Jij beslist wie je agenda kan zien en wie niet. Verstuur uitnodigingen voor een enkele of een terugkerende vergadering en plan automatische waarschuwingen voor naderende afspraken. De handige organisatiefuncties, zoals pictogrammen en kleurcodes, helpen je de verschillende afspraken op een dag bij te houden. Meer informatie

Verbeterde bescherming tegen virussen
We zijn verheugd te laten weten dat in de gratis upgrade van MSN Hotmail ook bescherming tegen virussen is opgenomen. Met MSN Hotmail beschik je over de enige gratis wereldwijde e-mailservice waarbij inkomende en uitgaande berichten worden gecontroleerd op bekende virussen en wormvirussen voordat deze je postvak bereiken en je pc infecteren. Meer informatie.

Vind het snel met MSN Zoeken
MSN Zoeken is een krachtige, intuïtieve zoekmachine waarmee je snel en gemakkelijk op het web zoekt. Met de geavanceerde zoekopties bepaal je hoe de zoekresultaten worden weergegeven, kun je je zoekacties beperken op een bepaald gebied, kun je je voorkeurstaal selecteren en nog veel meer. Bovendien heb je op verschillende manieren toegang tot MSN Zoeken, bijvoorbeeld via Microsoft Internet Explorer, de homepage van MSN en de MSN Toolbar. Zoek wat je nodig hebt met MSN Zoeken.

Blijf virussen de baas met MSN PC Protect
Lees hoe je een firewall installeert, updates voor je computer ophaalt en ervoor zorgt dat je bescherming tegen virussen up-to-date is. Lees verder voor meer informatie over het beveiligen van je pc.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817