Ludlum boeken

Sinds een tijdje ben ik verslaafd aan het lezen van Ludlum boeken. Ondanks dat een groot aantal van zijn boeken al jaren geleden geschreven zijn zijn ze niet of nauwelijks achterhaald en altijd spannend tot de laatste bladzijde. Ook valt mij op dat een aantal van zijn fantasieen veel overeenkomsten hebben met gebeurtenissen in de wereld van vandaag de dag.

Om mijn collectie compleet te maken heb ik een half jaartje geleden nog zo’n 15 boeken gekocht via marktplaats.nl voor 27 Euro :-). Volgens mij altijd de moeite om hier eens te kijken als je je boekencollectie compleet wilt maken.

Afgelopen week heb ik "The Osterman Weekend" gelezen. Een heel goed boek met, zoals gebruikelijk bij Ludlum, een verrassend einde. Naief als ik ben kwam ik er ook dit weekend pas achter dat het boek al zo’n 20 jaar geleden verfilmd is, met onze eigen Rutger Hauer in de hoofdrol nog wel. Ik moet snel zorgen dat ik die eens te zien krijg …
Osterman Weekend, The (1983)