“Keep The Soul Alive !” – Eindelijk een T-Shirt !

Ja, wat een waanzinnig irritante kreet he. Na de zoveelste discussie op de radio vandaag dacht ik wat zou het effect zijn dat deze kreet nu al heeft (buiten de anti gevoelens die het oproept). Elke keer als ik Boris Idols, Erik, Henk Jan, Jerny en zelfs Ferry Maat hoor moet ik er aan denken … While Googling kwam ik op de weblog van Michiel Veenstra (Michiel Veenstra: Keep the soul alive), die wist te melden dat de URL www.keepthesoulalive.nl al geclaimd is.

Het boek is ook al uit : ‘100 Ways to Keep Your Soul Alive’ al lijkt dit over een ander soort Soul te gaan … Wellicht kan dit boek ook op verkooprecords rekenen van naief Idols publiek. Ze kunnen het boek natuurlijk ook bundelen met de Nieuwe Revue.

Ook de sequel al bekend : Keepin’ The BLUES Alive waarschijnlijk wordt dit een kerst album van Boris 🙂

Ik kreeg ineens een goeie ingeving: Waar blijft de "Keep The Soul Alive !" merchandising ? Voor zover ik heb kunnen nagaan zijn nog geen T-Shirts, petjes, etc.

Dus op naar t-shirtme.com. Op deze site kun je niet alleen je eigen T-Shirt ontwerpen, nee, je kunt het ook nog eens in de verkoop zetten.
Bestellen doe je via Buy-Tees.com en tik bij search de zoeknaam boris in en jawel … je kunt hier je eigen Keep The Soul Alive! t-shirt bestellen.
Klik hier om rechtstreeks te bestellen.

Vraag jezelf wel af: "Wil ik hierin gezien worden ???"

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3813