Formule 1 : Schumacher weer winnaar

Michael Schumacher heeft vandaag zijn 5e formule 1 zege gehaald van dit seizoen; een 100% score tot zover. Zoals het er nu naar uit ziet wordt het weer een seizoen waarin hij al vroeg werelkampioen wordt. Ik heb zijn statistieken er eens op nageslagen (drivers – formula 1 – statistics 1950 – today) en zie dat hij op vrijwel alle aspecten de ‘all time greatest’ is. Alleen Aytron Senna heeft tot op heden meer pole positions gehaald (65 vs 58). Laten we hopen dat Button de komende races wat meer geluk heeft en het leven van Schumacher wat moeilijker gaat maken.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823