De eerste Porsche Taycans in Nederland op kenteken

In deze afgelopen week zijn de eerste Porsche Taycans in Nederland op kenteken gezet; per vandaag, 18 januari 2020 zijn het er 12  :

image

De Taycan 4S is het meest gekozen type en wit de meest gekozen kleur.

image

Dit zijn natuurlijk de eerste Porsche Taycans in Nederland en deze zijn besteld door de dealers als demo auto. Na de introductie deze week op 15 januari 2020 kan er vanaf de 16e januari worden proefgereden bij alle dealers.

Update 25-01-2020 :

Inmiddels heb ik een handige manier gevonden om een up to date grafiek te tonen die direct gekoppeld is aan de RDW database :

Aantal Porsche Taycans in Nederland op kenteken op dit moment :

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823