Goodwool–pretty cool car covers

Gister zag ik een interessante foto van het  Instagram account van Goodwoolofficial; een Italiaans bedrijf dat is gespecialiseerd in high-end / custom  car covers gemaakt van wol.

Ze maken covers voor alle merken auto’s en zelfs boten. Zelf ben ik natuurlijk voornamelijk geinteresseerd in Porsche gerelateerde accessoires en er staan een aantal leuke voorbeelden in hun Instagram account :

Goodwool_1Goodwool_2Goodwool_3Goodwool_4Goodwool_5

Porsche rekent 329 Euro voor een ‘gewone’ auto hoes voor de verschillende typen Porsches. Voor een custom Porsche hoes bij Goodwool betaal je al gauw het tienvoudige; dus meer dan 3000 euro. Maar dan heb je wel iets unieks.

Voor meer informatie bezoek het Instagram account of de website van Goodwool.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822