Office 365 Home Premium en University nu verkrijgbaar bij slim.nl

“Kun je voor mij nog een pakketje Office regelen?” is een vraag die medewerkers van Microsoft veel krijgen uit hun vrienden en kennissenkring. Begrijpelijk,  soms ook niet zo eenvoudig als het lijkt …

Wat veel mensen niet weten is dat iedereen met schoolgaande / studerende kinderen tegen gereduceerde kosten bijna alle software producten kan bestellen. Zo ook Microsoft software.

Sinds eind januari is de nieuwste Office versie, Office2013 op de markt en sinds deze week kan dit ook in de nieuwe Office365 Home Premium versie worden besteld.

Het komt er op neer dat je voor het gebruik van Office een jaarabonnement afsluit. En voor dit jaarbedrag kun je Office2013 op je maximaal 5 PCs/MACs installeren. Via Slim.nl is dit zo’n 12% goedkoper … op naar slim.nl dus …

image

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817