Nieuwe software update voor de #sonos

Vandaag de Sonos geupdate. Waanzinnig hoe eenvoudig en “idiot-proof” dit systeem is …

Crossfaden

Crossfaden: Zorg voor vloeiende overgangen (fade out/fade in) tussen nummers, net zoals DJ’s dat doen.

Instelling S5 als stereo set: Groepeer twee S5’s in dezelfde kamer, waarbij de ene S5 fungeert als het linkerkanaal en de andere als het rechterkanaal. Een perfecte oplossing voor grotere kamers.

Meer radiostations en programma’s: Sonos heeft nu 100.000 gratis internetradiostations en programma’s – een hele wereld aan radio in elke kamer dus.

Nieuwe alarminstellingen: Stel verschillende alarmen in voor verschillende dagen van de week.

Meer talen: Bedien Sonos in het Japans en Vereenvoudigd Chinees met de Sonos Controller 200, Sonos Controller for iPhone en Sonos Controller voor Mac of pc.

Bron : Sonos.com

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822