Boek ‘Over Cloud Computing’ is uit

Met gepaste trots mag je dan zeggen … Mijn collega, Rene van Haaster en ik hebben een bijdrage geleverd aan het boek ‘over Cloud Computing’ van uitgeverij TIEM. We hebben hierin een hoofdstuk geschreven over de Software + Services strategie. Het boek bevat ook een hoofdstuk van Danny Burlage van Wortell dat volledig gewijdt is aan Microsoft Online Services / BPOS …

 

Over Cloud Computing

Waarom een taxi kopen, als je alleen vervoer nodig hebt?

Cloud computing. Wat is het en welke mogelijkheden biedt het? Dit boek geeft antwoorden over dit fenomeen. Op heldere wijze ontsluiten achttien experts hun kennis over dit onderwerp. Een kijkje in de techniek wordt afgewisseld met een meer strategische verhandeling, waarna u een concreet stappenplan voor mogelijke toetreding tot de cloud krijgt aangereikt.. Experts tonen aan dat betrouwbare ict ivoor iedereen betaalbaar en bereikbaar is, via cloud computing. Het is niet langer nodig grote investeringen te doen. Want inderdaad: waarom een taxi kopen als je alleen vervoer nodig hebt?

 

192 pagina’s

Prijs: € 26,50 euro (incl. 6% btw en excl. verzendkosten)

Bron : Tiem uitgeverij

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823