Projectgroep ‘Digitale Mobiliteit’ op bezoek bij Microsoft Nederland .. BPOS valt in de smaak

Gisteren was de projectgroep ‘Digitale Mobiliteit’ op bezoek bij Microsoft Nederland. Dit project, onder leiding van Boer & Croon in opdracht van Ministerie van V&W / Taskforce Mobility en MKB Nederland, is recent van start gegaan met een kick-off dag die Boer & Croon organiseerde.

Een tiental MKB bedrijven uit de regio Amsterdam maken deel uit van het project. Zij zullen de pilotgebruikers zijn in dit project en gaan ondervinden hoe zij aspecten van ‘het nieuwe werken’ kunnen toepassen om hun ‘digitale mobiliteit’ te optimaliseren.

De sessie bij Microsoft was gericht de visie op het nieuwe werken en als voorbeeld hoe wij daar binnen Microsoft mee omgaan en ook een aantal korte demonstraties door Rene van Dormolen gericht op hoe oplossingen van Microsoft de digitale mobiliteit kan ondersteunen.

Microsoft heeft haar medewerking aan dit project toegezegd. Ondermeer door de inzet van Microsoft Online Services kunnen MKB ondernemening snel en slagvaardig van start …

AT5 heeft vandaag een kort verslag van het bezoek uitgezonden in de regio Amsterdam:

MKB Nederland start thuiswerkpilot in regio Amsterdam from digitale mobiliteit on Vimeo.

Meer informatie over het project Digitale Mobiliteit : http://digitalemobiliteit.ning.com/

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822