Microsoft: Internetgebruik overtreft tv in 2010

Marketingfacts heeft een korte Youtube summary en de link naar het document van Microsoft over de Europese Internet Trends geplaatst :

 

Internet is hard op weg om in de zomer van 2010 televisie te overtreffen als het belangrijkste medium. Die voorspelling doet Microsoft na een uitvoerige studie naar internetgebruik in Europa waarvan gisteren de resultaten zijn gepubliceerd in het rapport ‘Europe logs on: European Internet Trends of today and tomorrow‘ (pdf). Lees Meer over: Microsoft: Internetgebruik overtreft tv in 2010.

 

Bron: Microsoft: Internetgebruik overtreft tv in 2010

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822