Microsoft Business Productivity Online Services (BPOS) nu commercieel beschikbaar in Nederland.

Vandaag hebben we de laatste stap in de lancering van Microsoft’s Business Productivity Online Services (BPOS) gehad. Deze laatste stap is de Commercial Availability; dit houdt in dat BPOS vanaf nu te bestellen is in Nederland. ook betekent dit dat de bestaande evaluaties na 30 dagen aflopen.

Er zijn inmiddels al een aantal bedrijven in Nederland die BPOS gebruiken. Van 3 van onze klanten en de betrokken partners zijn vandaag Nederlandstalige referentie cases gepubliceerd. Hopelijk een goede inspiratie voor toekomstige klanten en onze partners.

NoSuch Company Microsoft Business Productivity Online Suite levert NoSuch Company tijdbesparingen op tot 40%.
NoSuch Company schakelde onlangs over van een eigen communicatieserver naar Business Productivity Online Suite, een krachtige set online diensten voor communicatie en samenwerking. Teus Baars, directeur NoSuch: Meegaan met innovatie levert gewoon business op, we gaan gigantische klappen maken.
Procore Procore realiseert met Microsoft Business Productivity Online Standard Suite nieuwe business.
Adviesbureau Procore realiseert met Microsoft Business Productivity Online Standard Suite nieuwe business én kostenbesparingen van € 51.000,= en (jaarlijks) € 77.400,=
annatommie annatommie bespaart op IT-kosten dankzij Microsoft Business Productivity Online Suite.
Orthopedisch Centrum annatommie realiseert met Microsoft Business Productivity Online Suite een jaarlijkse besparing op IT-kosten van € 43.000 en een zakelijke besparing door hogere productiviteit van € 105.000,= per jaar.
Peter de Haas
Peter de Haas
Artikelen: 3803