Event : USE YOUR CREATIVE NETWORK BRAIN !

6 februari a.s. organiseert BuzzyChain een event rond beter en ander netwerken en dit maal gericht op de creatieve sector.

• Beter & anders netwerken voor de creatieve sector
• Hoe gebruik je social software?
• Praktische tips en nieuwe inzichten. Ontmoet 4 experts op 1 middag!

Peter de Haas (Microsoft), Giep Hagoort (HKU, Universiteit Utrecht), Sigrid van der Hoeven (NetQuotez), Jacques Giesbertz (BuzzyChain).

Netwerken doen we schijnbaar zo vanzelfsprekend en vaak onbewust. Het lijkt de normaalste zaak van de wereld. Net als ademen. We leven in een netwerkeconomie. Expertise en netwerken worden dé begrippen voor moderne ondernemingen. Zowel voor profit als non-profit organisaties. Harder, effectiever en efficiënter werken is al decennia lang het bekende antwoord op de vraag naar meer rendement. Liefst in combinatie met cultuur veranderen. Erg lastig allemaal. Ons voorstel is “net(anders)werken”. Dat is niet alleen veel leuker en spannender maar levert u ook meer winst op.

De creatieve sector (creative industry) inclusief de kunst- en cultuursector staat in de belangstelling. Hoe passen we onze creativiteit toe? Hoe verkopen we onze ontwerpen? Hoe geven we vorm aan cultureel ondernemerschap?

Met dit programma willen we mensen stimuleren om net anders te werken. We brengen professionals uit de creatieve sector in contact met inzichten, ervaringen en technieken uit ‘t bedrijfsleven. Met als doel expertise van elders te gebruiken in uw eigen organisatie.
We doen dat bij Microsoft. In een gebouw voor de toekomst. Waar het motto van Microsoft, het nieuwe werken, vorm krijgt. Kunst is continu nieuwe werken maken. Dus de eerste klik is er al!
Datum: Vrijdag 6 februari 2009
Tijd: 13:30 uur tot 17:00 uur
Locatie Microsoft Evert van de Beekstraat 354 Schiphol

Meer informatie en inschrijven : BuzzyChain.nl

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3821