Suikeroom Google blijft Mozilla spekken

Is Google hiermee grootaandeelhouder van Mozilla ? En wat als Google Chrome groter wordt .. neemt dan de interesse af net als bij StarOfifce in Google Pack. ?

De omzet die Mozilla vorig jaar binnenhaalde was voor 88 procent, 66 miljoen dollar, te danken aan Google. In 2006 was dit 85 procent. De totale omzet van de organisatie steeg met twaalf procent tot 75 miljoen dollar.

Source: Suikeroom Google blijft Mozilla spekken

Update: 22/11/08

Grappig, via de weblog van Peter O’Kelly kom ik op een artikel over de Mozilla / Google relatie en de druk die hier op ontstaat. Daar is trouwen sprake van 91% van het Google aandeel in de omzet …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822