Microsoft Business Productivity Online – Partneraankondiging 8 oktober

8 oktober a.s. organiseert Microsoft een informatie middag voor Microsoft partners die geintereseerd zijn in de Business Productivity Online Services. Ben je (werkzaam bij  een) Microsoft Partner en heb je interesse ? Schrijf je in !

In juli vond de jaarlijkse Worldwide Partner Conference plaats. Hier werd bijzonder veel aandacht gegeven aan de software + services-strategie. De kern hiervan is dat we klanten de keuze willen bieden hoe zij de software gaan gebruiken: lokaal of online.

Specifiek werd aangekondigd dat Microsoft binnenkort zelf SharePoint, Exchange Server en Live Meeting online gaat aanbieden in de Business Productivity Online-suite. Ook in Nederland zullen we deze diensten volgend jaar samen met u in de markt zetten. Op onze partner portal vindt u een samenvatting van deze aankondigingen.

Het evenement

Dit initiatief roept vanzelfsprekend veel vragen op. Is er nog een rol voor uw bedrijf? Voor wie is het bedoeld? Hoe kan ik mij hierop voorbereiden? Inmiddels zijn er ook steeds meer details bekend over het afrekenmodel, de inschrijfprocedure, de training en de eerste resultaten in Amerika. Om deze informatie met u te delen en om uw vragen zo adequaat mogelijk te behandelen nodigen wij u uit voor onze BPOS-partneraankondiging op woensdag 8 oktober te Schiphol. …

Ga naar de Microsoft site voor meer informatie

Peter de Haas
Peter de Haas
Artikelen: 3803