Matthijs Hoekstra blogt (eindelijk :-) )

Ik checkte de Microsoft NL blogs vanavond en ja hoor, een “nieuweling”. Welkom Matthijs ..

… Hallo, mijn naam is Matthijs Hoekstra. Ik werk nu zo’n 6 jaar als consultant bij Microsoft Services. Microsoft Services is in Nederland ongeveer 120 man/vrouw groot.

Ikzelf zit in de IW Groep. We houden ons bezig met zaken als SharePoint, Office, OCS etc. Dat varieert van grote SharePoint infrastructuur- en development projecten tot het geven van training op al deze onderwerpen, klanten helpen bij de uitrol van Office etc. Naast technische projecten zijn we ook steeds drukker klanten te helpen bij het doorvoeren van onze New World of Work visie. Ons team is nu 13 personen. 9 mannen en 4 vrouwen.

Naast de consultants in het IW team hebben we ook consultants op andere gebieden zoals: Infrastructuur, development, operations, strategy en project- en programma managers.

Op dit blog zal ik proberen wat informatie over ons werk als consultant te posten en mocht ik interessante dingen tegen komen tijdens mijn werk zal ik dat ook proberen te vermelden. Ik heb gemerkt in gesprekken die ik bij mijn klanten heb gehad dat men het vaak leuk vind om te horen hoe dingen bij Microsoft werken en intern gebeuren. Ik zal proberen een beetje inzicht te geven in ‘ons’ wereldje. …

 

Matthijs Hoekstra’s blog

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817