Sasa: Dus…….

Sasa is onze security guru … Welkom in de blogoshpere Sasa 🙂

… Dus een blog over Forefront. Waarom een blog over Forefront en wat is Forefront?

Microsoft Forefront is een complete suite zakelijke beveiligingsproducten die uitgebreidere bescherming en controle biedt door integratie met uw bestaande IT-infrastructuur, en eenvoudigere installatie-, beheers- en analysemogelijkheden. De zakelijke beveiligingsproducten van Microsoft Forefront helpen u client-pc’s, serverapplicaties en de toegangsbeveiling van uw netwerk.

Forefront-producten:

Microsoft Forefront Client Security
Microsoft Forefront Security for Exchange Server
Microsoft Forefront Security for SharePoint
Microsoft Internet Security and Acceleration (ISA) Server
Microsoft Intelligent Application Gateway 2007

Forefront is nieuw voor de markt en ik krijg wel vragen hierover. Technische vragen over de producten (hoe werken ze, hoe configureer ik ze, etc.) en ook veel licentie vragen. Ik zal proberen al deze antwoorden hier te plaatsen, daarnaast zal ik ook nieuwtjes, tips en tricks ook op deze blog vermelden.

Dus vandaar deze blog. …

Source: Dus…….
Author: Sasa Radosevic
Date Published: Sat, 01 Dec 2007

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822