Forrester: bedrijven eerder overtuigd van Office dan van Vista

Goed te zien dat er met name mbt Office 2007 een zeer postieve perceptie leeft.

Bedrijven nemen nog steeds een afwachtende houding aan tegenover Vista. Over de nieuwe Offcie-productlijn zijn ze veel enthousiaster, blijkt uit onderzoek van Forrester.

… Over de nieuwe Office-productlijn zijn bedrijven veel positiever gestemd, blijkt uit een tweede onderzoek van Forrester. Driekwart van ondervraagde eindgebruikers is van mening dat Office 2007 eenvoudig te leren is, helpt efficiënter en effectiever te werken, het eenvoudiger maakt om documenten van hoge kwaliteit te produceren en over het geheel genomen prettiger werkt. Bij de IT-beslissers lag dit percentage op 70. De leercurve is volgens de eindgebruikers niet langer dan twee weken; de IT-beslissers schatten die nog korter in. Overigens is uit het onderzoek niet duidelijk geworden of bedrijven – nu echte barrières lijken te ontbreken – geneigd zijn op afzienbare termijn over te stappen op Office 2007. …

Source: Forrester: bedrijven eerder overtuigd van Office dan van Vista
Author: Automatisering Gids
Date originally published: Fri, 17 Aug 2007 15:20:00 GMT

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3813