Peter Ward : Welcome to the blogosphere

I saw some hits coming in from a blog I hadn’t visit yet :http://www.wardpeter.com/

It turns out to be the weblog from Peter Ward who works for InterdynAKA,  a large Microsoft Partners in the US :

Peter Ward is the Business Collaboration Manager for InterDynAKA. In this position, Ward is responsible for the continued success of implementing Microsoft’s Information Worker product suite which includes SharePoint, Project Server, Project Portfolio Server and Groove.

Welcome to the blogosphere Peter and I am honoured to be on your blogroll.

Update : Aparently Peter has recently moved into his new role; a great role to be in from my perspective. Congretulations Peter.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822