28-11-2006 lancering Windows Vista, 2007 Office System en Exchange 2007

Gisteren was het zo ver .. de lancering van Windows Vista, 2007 Office System en Exchange 2007 voor de zakelijke markt …

Microsoft heeft Windows Vista, 2007 Office System en Exchange Server 2007 officieel voor de zakelijke markt in Nederland gelanceerd. In De Doelen in Rotterdam kondigde Theo Rinsema, algemeen directeur van Microsoft Nederland, met de drie nieuwe producten ook een totaal nieuwe manier van werken aan.

bron : Computable

Ik heb tijdens de launch de sessie ‘Het nieuwe werken – werken waar en wanneer je wilt’ verzorgd, samen met Wouter Kollman van Team Heiner (klantcase) en Tony Krijnen (demo). Hier is onze presentatie :

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822