Microsoft seminar: Unified communication

17 mei a.s. mag ik een van de keynotes verzorgen op het seminar Unified Communications. Naast een presentatie zal ik samen met mijn collega Irwin Hunter een leuke (en ik hoop) onderhoudende demo verzorgen van ons Unified Communicatie platform …

Microsoft seminar: Unified communication
Van gadget naar gereedschap

Overal en altijd kunnen communiceren en samenwerken, of het nu is via e-mail, telefoon of instant messaging. Unified communications gaat over de ultieme samensmelting van informatie en communicatie, en over de manier om dat alles op een adequate en efficiënte manier te beheren. Na de theorie zijn nu ook de voorwaarden aanwezig voor succes in de prakijk. Unified communication wordt van gadget een onmisbaar gereedschap.
Bekijk het programma

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822