KPN introduceert professionele e-maildienst voor ondernemers

Een zeer leuk bericht. KPN gaat hosted Microosft Exchange aanbieden vanaf vandaag …

KPN heeft vandaag een nieuwe professionele e-maildienst geïntroduceerd: Exchange Online. Met deze dienst, die gebaseerd is op de Microsoft® Solution voor Hosted Messaging en Collaboration, hebben ondernemers zowel op kantoor als onderweg toegang tot e-mail en bijbehorende onderdelen, zoals agenda, contactpersonen en taken. Exchange Online wordt volledig beheerd door KPN en stelt ondernemingen in staat efficiënter te communiceren, waardoor hun overheadkosten afnemen en hun medewerkers bedrijfskritieke informatie kunnen raadplegen waar en wanneer dat nodig is. Exchange Online bouwt verder op het succes van Exact Online, de online oplossing die KPN eerder dit jaar introduceerde.
KPN verwacht later dit jaar nog meer online diensten op de markt te brengen. …


Lees het hele persbericht op : KPN.com

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822