Microsoft begint videopodcast

CHannel 9 is inderdaad een groot succes, ik ben benieuwd hoe “10” zich gaat onderscheiden. CHannel 9 staat vandaag de dag ook al barstensvol filmpjes, maar die zijn welliswaar alleen van Microsoft (technologien) …

Wegens het succes van de Channel 9 website begint Microsoft een nieuwe videopodcastdienst, genaamd 10. Elke dag zendt on10.net videofilmpjes uit van de belangrijkste nieuwe technologien en de ontwikkelaars daarvan. In tegenstelling tot Channel 9 zal 10 niet alleen verslag doen van Microsoft-producten.


[Via Personal Computer Magazine RSS]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823