IT Beheer blog: het begin

Mijn collega Erwin Hartenberg is een blog gestart over IT Beheer …Welkom Erwin 🙂

… Mijn naam is Erwin Hartenberg. Ik werk als product manager voor Microsoft Nederland en hou me bezig met de marketing van onze beheerproducten. Vanuit die hoedanigheid ben ik hier een blog rond IT Beheer begonnen met als doelstelling het delen van plannen, gedachten, ideeen en het verkrijgen van feedback over hoe we de beheersing (terug) in IT kunnen krijgen. Wat meer over mijzelf: Ik werk inmiddels ruim 4,5 jaar voor Microsoft. De eerste 4 jaar heb ik doorgebracht in onze Services organisatie, daarvoor werkte ik voor PinkRoccade. IT Beheer is daarin altijd de focus geweest. Verder terug in de geschiedenis heb ik Politicologie (internationale Betrekkingen) gestudeerd, de ideale opleiding voor een functie in de IT…


[Via blogs.microsoft.nl]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817