Engeland wil toegang tot Windows Vista

?? Ik weet niet exact wat “Engeland” hiermee bedoeld, maar dit lijkt me nogal een lastige discussie. Ik heb voldoende spannende films gezien om te begrijpen wie het waarvoor kan gebruiken, maar misbruik is heel moeilijk vast te stellen lijkt me.

Volgens de BBC zijn vertegenwoordigers van de Britse regering in gesprek met Microsoft om via een geheime “achterdeur” toegang te krijgen tot Windows Vista. De Britse regering wil de mogelijkheid hebben om data te achterhalen op computers waarop het nieuwe besturingssysteem is geinstalleerd.

[Via Personal Computer Magazine RSS]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822