Windows Live Messenger (de opvolger van MSN MEssenger) in Beta

Windows Live Messenger is de nieuwe generatie MSN Messenger. Deze heeft alles van de vorige Messenger, namelijk je lijst met contactpersonen, emoticons en rechtstreekse toegang tot je vrienden via tekst, voice en video, plus nieuwe manieren om met het allergrootste gemak contact te maken en documenten te delen. Net als altijd is het downloaden van Messenger en het gebruik van de meeste functies gratis.

De nieuwe versie zal ook telefonie mogelijkheden bevatten …

Telefoneren? Hoe werkt dat?
Als je je aanmeldt voor Windows Live Call (deze service wordt door een partner van Microsoft geleverd), kun je eenvoudig en voordelig bellen naar mobiele en vaste telefoonnummers. Via je Messenger-venster kun je een Windows Live Call-account aanmaken. Binnen enkele ogenblikken kun je een telefoongesprek starten. Van te voren kun je belminuten kopen en als ze bijna op zijn, kun je minuten bijkopen. Een groot voordeel is dat met Windows Live Call internationale telefoongesprekken zeer goedkoop zijn. En je kunt gratis telefoneren van pc naar pc. Hiervoor hoef je je overigens niet aan te melden bij Windows Live Call. Je Messenger-contactpersoon moet wel beschikken over luidsprekers en een microfoon (of koptelefoon).

http://ideas.live.com/programpage.aspx?versionId=0eccd94b-eb48-497c-8e60-c6313f7ebb73

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3817