Opgelicht.net

Fraude forum voor mensen en bedrijven die zijn opgelicht.Opgelicht.net is een forumsite waar mensen en bedrijven hun opmerkingen, vragen en antwoorden kwijt kunnen inzake oplichting in het algemeen en op het internet. Opgelicht.net wil op deze manier fraude/oplichting bespreekbaar maken, mensen en bedrijven te behoeden voor oplichting en oplichters proberen te traceren. Vraag hier uw advies aan mede gedupeerden.

Was vandaag wat aan het MSN Searchen (nee ik gebruik geen Google meer 🙂 ) over internet scammer en kwam de website van Opgelicht.net tegen. Ik was zeer verbaasd (of naief) over het aantal scammers dat actief is …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822