Hypotheek afsluiten met de webcam

Voor het kopen van een huis en het regelen van de hypotheek hoeft de consument straks de deur niet meer uit. Internethypotheekbank MoneYou zet interactieve software, msn en webcames in, zo meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Je ziet dat Real Time Collaboration (RTC) oplossingen meer en meer ingezet gaan worden in de zakelijke (business to consumer) omgeving. Deze vrm van communicatie met de consument is natuurlijk een grote stap vooruit ten opzicht van het invullen en versturen van wat webforms. Mensen willen graag aandacht en interactie lijkt me, zeker bij het orienteren of afsluiten van een hypotheek …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823