Hypotheek afsluiten met de webcam

Voor het kopen van een huis en het regelen van de hypotheek hoeft de consument straks de deur niet meer uit. Internethypotheekbank MoneYou zet interactieve software, msn en webcames in, zo meldt het Algemeen Dagblad vandaag.

[Via Huize Zeezicht Nieuws]

Je ziet dat Real Time Collaboration (RTC) oplossingen meer en meer ingezet gaan worden in de zakelijke (business to consumer) omgeving. Deze vrm van communicatie met de consument is natuurlijk een grote stap vooruit ten opzicht van het invullen en versturen van wat webforms. Mensen willen graag aandacht en interactie lijkt me, zeker bij het orienteren of afsluiten van een hypotheek …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3807