Huize Zeezicht …einde oefening ?

Ik ben frequent lezer van de RSS feed van Huize Zeezicht. Met enige regelmaat quotte ik stukken uit hun selectie van berichten op ICT gebied.
Een van hun bronnen is de Automatiseringgids …tot voor kort … vandaag stuitte ik ineens op dit bericht op hun site. Heb de verklaring nog niet gevonden ..wellicht heeft het iets te maken met fair use of copyright, iets wat met websites / weblogs / RSS feeds een lastig domein begint te worden.
Een reden geven ze niet op hun site. Wat wel @#%$@$ is, is dat ik alle bronvermeldingen op mijn site moet wijzigen, omdat ze alles van de site hebben verwijderd. Huize Zeezicht had niet alleen maar berichten van AG, maar ook van veel andere bronnen, alle berichten zijn weg zo te zien …jammer en onaangenaam verrassend …

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3807